Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 25 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

STAR TV’nin vazgeçilmez programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusu hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, yeni haftaya başlarken birbirinden özel konukları ile güne merhaba diyor. Hafta içi her sabah saat 09.45’te izleyici ile buluşan programa, şarkıcı Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile eğlence ve bilgi dolu içerikle geliyor. Sabah enerjisini yükselten Türkiye’nin en çok sevilen sabah programı yeni haftaya başlarken; müzikten mutfağa, astrolojiden hayata, magazinden sağlığa merak edilen her konudan bahsetmeye geliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Ocak 2021 Pazartesi programını haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünün Konukları Kim?

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programında haftanın ilk iş günü Demet Akalın ve Alişan, birbirinden güzel şarkıları ile stüdyoyu şenlendiriyor. Miraç Şef, basit ve lezzetli tarifleri ile mutfakta hayat kurtaracak ipuçlarını izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden özel konukların sevilen sunuculara eşlik ettiği programda bugün yine sağlıkta önemli bilgiler izleyiciler ile buluşturulacak. Sevilen bir sanatçı şarkıları ile stüdyoda yerini alarak, en sevilen şarkılarını seslendirecek. Hayata dair önemli bilgilerin konuşulacağı programın yeni bölümünde izleyiciler, gündelik yaşamlarında hayat kurtaracak pratik bilgiler öğrenebilecek. Yeni haftanın enerjik dolu ilk programı ile ekrana gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bölümünü kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.