Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Magazin camiasının en takip edilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevilen sunucuları ve birbirinden renkli konukları ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile hafta içi her gün saat 09.45’te, Türkiye’nin en sevilen sabah programı ekranlardaki yerini alıyor. Müzik ziyafeti verilen programda en güzel yemek tarifleri, burçlar, sağlık, magazin ve hayatın içinden pratik bilgiler izleyiciler ile buluşturulmaya devam ediyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ocak Salı bölümüne ait izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları, programı takip edenlerce merak ediliyor. Miraç Şef ile birbirinden özel tarifleri izleyici ile buluşturan sevilen programda Survivor 2020’den iki sevilen isim stüdyoda ağırlanıyor. Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç stüdyoya gelerek programın konuğu oluyorlar.

Konuklara, Survivor’da yaşadıklarına ve hayatlarına dair özel konuların konuşulduğu programda önemli bir isim, beklene Büyük İstanbul depremi ile ilgili önemli bilgiler paylaşıyor. Kadir Sütçü depremi bilmenin önceden mümkün olup olmadığı konusunu izleyiciler için enine boyuna tartışırken, Büyük İstanbul depremi hakkında merak edilenleri ekranların başındaki izleyicilerle paylaşarak merak edilen her şeyi masaya yatırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.