Doya Doya Moda 26 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 142. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en keyifle izlenen Doya Doya Moda programının yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 26 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberler Ankara olarak “Doya Doya Moda 26 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna özel bir haber hazırladık. Haberimizde “Doya Doya Moda 26 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün izleyiciler ile buluşmayı sürdürüyor. Ekranların sevilen büyük beden yarışma programına yeni haftada iki yeni yarışmacı daha katılırken, eleme gününe kadar yarışmacıların kıyasıya rekabeti devam ediyor. Doya Doya Moda 26 Ocak Salı bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda 141. Bölüm Ne Oldu?

Doya Doya Moda’nın dünkü bölümünde yarışmacılardan “Ajan Olarak Bir Partiye Katılıyorlar” konsepti verildi. 500 TL bütçe verilen konsept için alışveriş noktası olarak Kadıköy seçildi.

Doya Doya Moda Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda’nın dün yayınlanan bölümünde, 20 puan alan Ceren kızlarda günün birincisi oldu. Erkeklerde ise 20 tam puan alan Erhan birinci olurken, iki yarışmacı haftanın ilk günü yarışmaya iddialı başladı.

25 Ocak 2021 Doya Doya Moda Kızlarda Puan Durumu

Ceren 20 puan

Bahar 18 puan

Özde 17 puan

Birben 16 puan

Ayşegül 15 puan

Tuğçe 15 puan

Rabia 11 puan

25 Ocak 2021 Doya Doya Moda Erkeklerde Puan Durumu

Erhan 20 puan

Adnan 19 puan

Emre 18 puan

Ahmet 15 puan

Ufuk 11 puan

Mehmet 9 puan

Batıcan 7 puan

Doya Doya Moda Kim Elendi?

Doya Doya Moda’da haftanın elenen ismi kızlardan Aysu oldu. Erkeklerde ise Aysu ile birlikte yarışmaya veda eden isim Alper oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.