Müge Anlı Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı konu ve olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birçok çarpıcı gelişmeyi ekrana taşıyan gündüz kuşağı programın izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile inanılmaz gelişmelerin yaşandığı programda ortaya çıkacak gerçekler merakla bekleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ocak 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda her bölüm ailesini ya da kayıp yakınlarını arayanlar, şüpheli kayı ve cinayet olayları vb. birçok gündem ekrana taşınıyor. Yaşanan çarpıcı olayların arka planını aydınlatıldığı programda Müge Anlı ve ekibi her sezon titizlikle çalışıyor. Müge Anlı programının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Ocak Günü Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Yine ilgi ile izlenen programda Ali Toprak cinayeti ile ilgili ayrıntılar ekrana gelirken yeni gündemler de konuşuldu. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Ali Toprak cinayetinin ayrıntıları konuşuldu. Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak eşini öldürdüğünü itiraf etmişti. Alime Toprak’ın itirafının ardından cinayet öncesinde yaşananlar ve bunun dışında birçok ayrıntı ortaya çıktı. Müge Anlı cinayet ile ilgili tüm ayrıntıları ekrana taşıdı. Programın diğer gündemi ise yıllardır anne özlemi çakan Seyhan Mercan Aslan oldu. Seyhan Mercan Aslan Müge Anlı ve ekibinin yıllardır görmediği annesini bulmasını istiyor. Programın konuşulan diğer gündemi de sabah namazı için dışarı çıkan ve geri dönmeyen Hidayet Temizel oldu. 74 yaşındaki Hidayet Temizel’in şüpheli kaybı merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 26 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak konular merak edildi. Hidayet Temizel kaybı ile ilgili ayrıntıların ekrana geleceği programda yeni gündemlerde ele alınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.