Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 9 Şubat 2021 Salı Beyaz TV Canlı izle!

Söylemezsem Olmaz reyting rekortmeni program 13.15'te Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor. Söylemezsem Olmaz full kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 9 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının reyting rekortmeni programı Söylemezsem Olmaz ilgi ile takip ediliyor. Ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerden tam not alan program ünlüler dünyasında yaşanan en skandal olayları ve çarpıcı gelişmeleri ekrana taşıyor. Bircan Balı, Seren Serengil ve Arto’nun sunumu ile ekrana gelen programda sunucular ele aldıkları olaylar hakkında cesur ve eğlenceli yorumlarda bulunuyor. Çarpıcı gündemleri ile izleyenlerden beğeni toplayan Söylemezsem Olmaz programı hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz 8 Şubatta Neler Oldu?

Türkiye’nin en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programda dün yine ünlüler dünyasının en çarpıcı gelişmeleri ekrana geldi. Sunucuların cesur ve eğlenceli yorumları ile aktarılan magazin gündemleri ile programın 8 şubat bölümü büyük beğeni topladı.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümüne Bülent Ersoy telefonla bağlandı. Müzeyyen Senar’ı ölümünün 6. yıl dönümünde anan ünlü diva aralarında geçen samimi anıları paylaştı. Bülent Ersoy telefon bağlantısında Mustafa Keser hakkında da övgü dolu sözler söyledi. Programda konuşulan diğer isim ise son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Reynmen oldu. Acun Ilıcalı’nın Survivor programı hakkında açıklamaları ile yeninden gündeme gelen Reynmen, programa ağır eleştiriler de bulundu. Programda Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini de çarpıcı gündemler arasında yer aldı. Tatlıtuğ ve Dizer kendilerini tehdit ettiği gerekçesi ile dava ettikleri Sinan Altuntaş hakkında hapis cezası isterken, kendileri için de koruma talep ettiler. Bunların yanı sıra birçok farklı olayın da ekrana geldiği program ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz 9 Şubatta Hangi Gündemler Konuşulacak?

Söylemezsem Olmaz programında dün ekrana gelen çarpıcı magazin gündemlerinin ardından bugün konuşulacak olaylar ve konuk olacak isimler merak edildi. Programda bugün yine magazinin nabzı tutulacak, en çarpıcı olaylar ekrana gelecek. Söylemezsem Olmaz bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.