Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 11 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı izle!

Söylemezsem Olmaz Beyaz TV'nin ilgiyle izlenen programı saat 13.15'de ekrana gelecek. Söylemezsem Olmaz full kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 11 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmelerin, ayrılıkların ve skandal olayların ekrana geldiği program yayınlanan her bölümü ile büyük beğeni topluyor. Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in sunuculuğunu gerçekleştirdiği programda üçlü aynı zamanda yaşanan olayları cesur ve eğlenceli şekilde yorumluyor. İlgi ile takip edilen magazin programında ekrana gelen çarpıcı gelişmeler ve beklenmedik olaylar ilgi çekerken, sunucuların cesur yorumları ise izleyenleri şaşırtıyor. Söylemezsem Olmaz programı hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 10 Şubatta Neler Oldu?

Beyaz TV ekranlarının reyting rekortmeni magazin programı Söylemezsem Olmaz dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ile buluştu. Eğlence dolu geçen 10 şubat programında magazin dünyasında yaşanan en son gelişmeler neşeli bir aktarım ile ekrana geldi. Programda Seren Serengil’in ilişkisinde yaşanan güzel gelişmeler konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde, programın yorumcularından Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’nın sürprizi ekrana geldi. Sevgililer günü öncesinde Seren Serengil’e sürpriz yapan Mustafa Tohma birkez daha Serengil’in kalbini kazandı. Programın dünkü bölümünde Demet Akalın ve Esra Balamir’in neden küstüğü de ortaya çıktı. Programa telefon ile bağlanan Esra Balamir Demet Akalın ile arasında geçenler anlattı. Balamir kendisinin hatalı olduğunu kabul etti. Programda kısa süre önce Cenk Küpeli ile boşanan Demet Şener’in muhabirlerle yaptığı ilginç röportaja da yer verildi. Söylemezsem Olmaz programının dikkat çeken gündemlerinden birisi ise Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin final tarihi oldu. Dizinin final tarihinin açıklanması üzerine başrol oyuncularından Rıza Kocaoğlu muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Söylemezsem Olmaz Programı 11 Şubatta Neler Konuşulacak?

Söylemezsem Olmaz programında bugün konuşulacak gündemler yine merak ediliyor. Yayınlanan her bölümü merakla takip edilen programda bugün yine ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmeler ekrana gelecek. Magazinin nabzının tutulacağı program bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.