Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat 09.45'de sevenleriyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Şubat kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Şubat 2021 STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Kıpır kıpır, enerji dolu konsepti ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan sabah programında birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Sabah saatlerinin en çok izlenen yapımları arasında alan program hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında birçok farklı gündem el alınıyor, birbirinden ünlü isimlerle müzik şöleni yaşanıyor. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen yapımda konuk olacak isimler ve edilecek sohbetler merakla bekleniyor. Sağlıktan mutfağa, magazinden modaya binlerce farklı konuda keyifli sohbetlerin ekrana geldiği programda sunucular ve konuklar eğlenceli şarkıları ile izleyenlere müzik şöleni yaşatıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Şubat Konukları Kimdi, Neler Konuşuldu?

Sabah kuşağının reyting rekortmeni programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah geçen haftanın son yayını ile 19 şubat günü ekrana geldi. Sağlığa dair birçok önemli konunun konuşulduğu 19 şubat programında enfes lezzetlerle beraber müzik şöleni yaşandı. Programın son yayınında yine eğlence dolu anlar ekrana yansıdı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının ekrana gelen son bölümünde ünlü saz sanatçısı ve türkücü Yudum, şarkıları ile müzik şöleni yaşattı. Birbirinden güzel türkülerin izleyici ile buluştuğu programda Miraç Şef yine lezzetli ve ekonomik tarifler sundu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Birbirinden güzel şarkıları ile programa konuk olan Ayşe Mine’nin konuk olacağın programda Dr. Nejat Altıntaş uzun ve sağlıklı bir ömür yaşamanın püf noktalarını anlatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.