Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!
Müge Anlı 22 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği programda yaşanan çarpıcı gelişmeler izleyenleri ekrana kilitliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında ele alınan gündemlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 19 şubat günü ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen programın 19 şubat bölümünde yine şüpheli kayıp olayları ekrana damgasını vurdu. Programda birçok kayıp olayı ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde Zeynettin Ahıran, 22 yıl sonra kardeşine kavuştu. 22 yıl önce Antalya’da kardeşini son kez gören ve vedalaşan Zeynettin Bey, programda kardeşi ile ilk kez karşı karşıya geldi. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer oldu. Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Güldane Biçer’in kaçıp kaçmadığını Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programın son bölümünde ekrana gelen diğer çarpıcı gündem ise 43 gündüz kayıp olan 13 yaşındaki kız oldu. Müge Anlı uzun aramanın sonunda küçük kızı buldu. Müge Anlı ve Tatlı Sert programının son bölümünde uzun zamandır gündem olan Gülşen Canbaz ile ilgili sıcak gelişmeler de ekrana geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana gelecek. 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in gündemde kalmaya devam edeceği 22 şubat programında Gülşen Canbaz kaybı ile ilgili de yeni gelişmeler ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.