Doya Doya Moda 23 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 162. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 162. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların moda konusunda kendilerini kanıtlamak için kıyasıya mücadele ettiği programda kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli dakikalar ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Doya Doya Moda’nın jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının moda konusundaki iddialarını kanıtlamak için kıyasıya rekabet ettiği yarışmada her hafta eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacının alışveriş için ekstra bütçe kazandığı programda, haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı ise tasarım takıların sahibi oluyor. Bu sezon da ilgi ile takip edilen yapımda birinci olacak isim ise merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 22 Şubat Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda yeni haftanın ilk bölümü ile dün ekrana geldi. Erkek yarışmacıların programa veda ettiği yarışmada yeni haftanın ilk bölümünde yine kadın yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise 22 şubat günü birinci olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yaşanan kıyasıya rekabetin ardından günün en yüksek puanını Elif ve Özde paylaştı. İkili aldıkları 16 puan ile birinciliği paylaşırken, 9 puan alan Ayça ise günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda Programı 23 Şubat Günü Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının bugün ekrana gelecek bölümünde yine eğlence dolu bir mücadele yaşanacak. Programda 23 şubat puan durumu ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda programı bugün saat 13.15’te yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.