Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Şubat 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 23 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol, yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Dağılan ailelerin, savrulup giden hayatların ekrana geldiği gündüz kuşağı programında hesaplaşmalar ve yüzleşmeler yaşanıyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında akıl almaz olaylar izleyenlerle buluşuyor. Esra Erol yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 22 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol yeni haftanın ilk yayını ile dün izleyenleri ile buluştu. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gündem ve gelişmeler ekrana geldi. Yüzleşmelerin de yaşandığı 22 şubat programında Esra Erol ve programa canlı bağlanan Hayriye hanım arasında eğlence dolu anlar yaşandı.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde 3 torunu ile baş başa kalan İsmigül hanım isyan etti. Anne ve babaları ortadan kaybolan 3 çocuk ve İsmigül hanımın hikayesi yürek burktu. Babaları cezaevine giren ve anneleri başka biri ile kaçan 3 torununu sahip çıkmak zorunda kalan İsmigül hanım uzun zamandır görmediği kızı Züleyha ile hesaplaşma yaşadı. Çocuklarını bırakıp başkası ile kaçan Züleyha annesini şaşırtan açıklamalarda bulundu. Programın diğer gündemi ise 17 yaşındaki Yağmur oldu. Ailesinin Ali Keskin tarafından zorla tutulduğunu iddia ettiği Yağmur’un nereden olduğu merak konusu olmaya devam ediyor. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kocası ortadan kaybolan Havva yaşadıklarını anlattı. Bir mektup bırakarak ortadan kaybolan kocası Yavuz’dan boşanmak isteyen Havva programda isyan etti.

Esra Erol Programı 23 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün yaşanacaklar merak konusu oldu. İsmigül hanım ve kızı Züleyha’nın hesaplaşmasının devam edeceği 23 şubat programında 17 yaşındaki kayıp Yağmur ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana gelecek. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.