Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 24 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile hafta içi saat 15.15'te ekranlara geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 24 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı olayları ekrana taşıyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu programın her bölümü merakla takip ediliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor, saklanan gerçekler konuşuluyor. Mağdurlar ve suçluların yüzleştiği programın sunucusu Didem Yılmaz Arslan gazetecili deneyimi ile olayları birçok farklı açıdan ele alıyor. Gerçeklerin ortaya çıktığı ve suçların cezasız kalmadığı program ilgi ile takip ediliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 23 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Birbirinden çarpıcı olayların gündem olduğu programda dün büyük kavuşma yaşandı. Stüdyoda gergin anların da yaşandığı 23 şubat programı yine ilgi ile izlendi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Uzun zamandır aranana Dilara ailesi ile kavuşma yaşadı. Büyük kavuşmada Dilara’nın tavırları ise dikkat çekti. Annesi ve babası tarafından uzun zamandır aranan Dilara yerini söylemiyor ve yayına sadece telefonla bağlanıyordu. Uzun zaman sonra dün stüdyoya gelen Dilara ailesi ile karşı karşıya geldi. Annesi ve babasından büyük sıcaklık gören Dilara onlara sarılmak istemedi ve ailesini reddettiğini açıkladı. Stüdyoda üzüntülü anlar yaşanırken, Dilara Didem Arslan Yılmaz’ın ricasını kırmadı ve ailesi ile sarıldı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 24 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Dilara ve ailesi arasındaki ilişkinin nasıl ilerleyeceği ve konuşulacakların merakla beklediği program bugün yeni bölümü ile ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.