Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ekranların sevilen programı 09.45'te seyircilerle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 kesintisiz izleme linkine bakabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok seyredilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen sabah programının her bölümünde eğlence dolu anlar yaşanıyor. Güne müzik, eğlence ve bilgi dolu başlamak isteyen herkesi ekrana kilitleyen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında hergün birbirinden farklı konularda sohbetler ediliyor. Uzman isimlerin katılımı ile bilgi dolu saatler yaşanıyor. Sanat ve müzik camiasının ünlü isimlerinin de konuk olarak ağırlandığı programda müzik şöleni yaşanıyor. Ünlü isimlerin bilinmeyenleri anlattıkları canlı yayında mutfaktan sağlığa, astrolojiden mimariye birçok konuda uzman isimler bilgi veriyor. Programın sunucuları Demet Akalın ve Alişan’ın da renkli sunumları ve şarkıları ile eğlence kattığı programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 25 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı. Magazin dünyasında yaşanan çarpıcı gelişmelerin konuşulduğu 25 şubat programında sağlık ve mutfak köşelerinde de bilgi veren uzmanlar yer aldı. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde sağlık yaşam sırları ve enfes lezzetler tarifleri izleyenlere aktarıldı. Leyla Bilginel’in kendi tariflerini verdiği programda Hasa Yılmaz da eğlenceli şarkıları ile stüdyoda müzik şöleni yaşattı. Çılgın Sedat canlı yayına bağlanarak yaşananlar anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 26 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelen bölümüne ünlü şarkıcı Gülben Ergen konuk olacak. Sevilen sabah programı  bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.