Menajerimi Ara 27. Bölüm Full İzle Star TV! 28 Şubat 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 27.bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 27.bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 27.Bölüm ve Menajerimi Ara 27. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 27. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve izleyenlerden büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisinde bir menajerlik ajansında yaşanan olaylar anlatılıyor. Yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barış ve Dicle için işler karmaşık bir hal alırken, Feris ve Serkan arasında da büyük bir yüzleşme yaşanır. Dizinin ekrana gelen son bölümü heyecan dolu sahneleri ile izleyenlerden büyük beğeni toplar.

Menajerimi Ara dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dicle ve Barış’ın ilişkilerinin ortaya çıkması ajansta işlerin karışmasına neden olur. Feris ve Kıraç çıkacak haberleri engellemeye çalışırken Barış’ın verdiği tepkiler ise herkesi zor durumda bırakır. Dicle ve Barış’ın ilişkisi de yaşananlardan etkilenmeye başlar. Bu sırada Dicle İrem Derici’nin özel hayatında yaşadığı problemlere yardım etmeye çalışır. Dicle’nin Emrah’a sunduğu teklif ise Emrah’ın iş hayatında yeni bir sayfa açmasına neden olur. Serkan öğrendiği gerçek karşısında Feris ile yüzleşme yaşarken, Çınar ise Kıraç’ın masasında bulduğu not ile büyük bir şaşkınlık yaşar.

Menajerimi Ara Dizisi 27. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merakla beklenmeye başladı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Dicle’nin işleri düzeltmeye çalıştığı görülürken, Barış’ın yanlış hamleleri şaşkınlık yarattı. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.