Doya Doya Moda 2 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 167. Bölüm Kim Elendi, Günün Birincisi Kim Oldu?

Jüri koltuklarında ünlü isimlerin bulunduğu bu yarışma sadece modaya özel! Birbirinden farklı birçok yarışmacı konseptlere göre giyinip en güzel olmaya ve bol puan toplamaya çalışıyorlar. Yeni bölümde ise farklı olaylar bizimle. Bazen ağlatıp bazen güldüren bu fragmanda ise farklı olayları sizinle paylaşıyoruz.

Doya Doya Moda 167. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Uzun zamandır TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden moda programı ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip ediyor. Her sezon birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda izleyenler hem moda konusunda bilgi sahibi oluyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Her bölümü ilgi ile takip edilen Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.00’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’in oturduğu Doya Doya Moda programında 7 büyük beden kadın kıyasıya rekabet ediyor. Türkiye’nin en tarz kadını olmak için yarışan kadınlar, her günün konseptine en uygun ve en tarz kombinleri yapmak için zamanla yarışıyor. Haftanın her bölümünde farklı bir konsept ile podyuma çıkan yarışmacılar jüri üyelerinden en yüksek puanları almak için rekabet ediyor. Günün birincisinin ekstra alışveriş bütçesi kazandığı programda her hafta cuma günleri haftanın finali yapılıyor. Hafta boyunca en yüksek puanları alarak birinci olan ismin tasarım takıların sahibi olduğu final gününde en düşük puanlar alan isim ise programa veda ediyor.

Doya Doya Moda 1 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Doya Doya Moda yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Yine kıyasıya rekabetin yaşandığı 1 mart programında yarışmacılardan iki kişi birinciliği paylaştı. Elif Nil ve Ceren’in 15 puan alarak birinciliği paylaştığı bölümde Rabia ve Ayça ise 9 puan ile son sırayı paylaştı.

Doya Doya Moda Programı 2 Mart Puan Durumu Açıklandı Mı, Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı bugün haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Programda 2 mart puan durumu ve günün birincisi ise henüz açıklanmadı. Doya Doya Moda bugün saat 13.00’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.