Doya Doya Moda 8 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 171. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 171. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Eğlence dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitleyen yapım moda konusunda da bilgi veriyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda moda dünyasının deneyimli isimleri yer alıyor. Uğurkan Erez, Ivana Sert, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu’nun yarışmacıların kombinlerini puanladığı programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Hafta boyunca büyük beden 7 kadının günün konseptine uygun ve en tarz kombinleri yapmak için rekabet ettiği programda günün birincisi olan yarışmacı alışveriş için ekstra bütçe kazanırken, haftanın finalinde ise birinci olan isim tasarım takıların sahibi oluyor. Rekabet dolu yarışmada cuma günleri gerçekleşen finalde en düşük puanları alan isim ise eleniyor.

Doya Doya Moda Programı 5 Mart Haftanın Birincisi Kim Oldu, Programa Kim Veda Etti?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Doya Doya Moda geçen haftanın son yayını ile 5 mart günü ekrana geldi. Haftanın son bölümünde yine eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacıların hafta boyunca topladıkları puanların açıklandığı bölümde elenen isim de belli oldu. Programın sıkı takipçileri 5 mart günü ödülü kazanan ve elenen isimleri merak ediyor.

Doya Doya Moda programının 5 mart günü ekrana gelen bölümünde en yüksek puanı alan isim Ceren oldu. Ceren haftanın birincisi olup ödülleri toplarken, en düşük puanları alan Rüya ise programa veda etti.

Doya Doya Moda Programı 8 Mart Puan Durumu Açıklandı Mı, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı yeni haftanın ilk bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programın 8 mart puan durumu ile henüz belli olmadı. Doya Doya Moda bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.