Doya Doya Moda 9 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 172. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 9 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım ilk sezonundan bu yana seyirciden büyük beğeni topluyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda izleyenler hem keyifli vakit geçiriyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. İlgi ile takip edilen moda programı hafta içi hergün sat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Seray Sever oturuyor. Moda dünyasının birbirinden deneyimli isimleri yarışmacıları kombinlerini değerlendiriyor. Her hafta büyük beden 7 kadının kıyasıya rekabet ettiği programda yarışmacılar günün konseptine en uygun kombinleri hazırlamak için rekabet ediyor. Türkiye’nin en tarz kadını olduğunu kanıtlamak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar birinci olup ödülleri de kazanmak istiyor. Eğlence ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken programda günün birincisi olan yarışmacı alışveriş için ekstra bütçe kazanırken, haftanın birincisi olan isim ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 8 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmaları arasında yer alan Doya Doya programı geçen hafta yapılan elemenin ardından yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Heyecan dolu ilk bölümde ise yarışmacılar aldıkları yüksek puanlarla şaşırttı. Programın sıkı takipçileri, 8 mart günü günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde 4 farklı yarışmacı aynı puanı alarak birinciliği paylaştı. Birben, Özde, Rabia ve Ceren kombinleri ile jüriden tam puan alarak birinciliği paylaşırken onları 19 puan ile Ayça takip etti. Tuğçe ise son sırada yer aldı.

Doya Doya Moda 9 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 9 mart puan durumu henüz belli değil. Program heyecan dolu yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.