Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 660. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 660. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması kıyasıya rekabetin yaşandığı eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Farklı konsepti ile yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın neşeli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları almak için kıyasıya rekabet eden gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele ediyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin hazırladığı tabağı bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. İlgi il taklip edilen gündüz kuşağı programında günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 11 Mart Puan Durumu Nasıl Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine rekabet dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Gelinler arasında eğlenceli dakikaların yaşadığı program ilgi ile takip edildi. Programın sıkı takipçileri ise günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde yeni yarışmacı Dudu performansı ile yine dikkatleri üzerine çekti. 22 puan alan Dudu günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı. Ayten 17 ve Aysun 15 puan alırken, Zeynep ise 9 puan ile günün sonuncusu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 12 Mart Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının 12 mart puan durumu ve çeyrek altını kazanan isim henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.