Menajerimi Ara 29. Bölüm Full İzle Star TV! 14 Mart 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 29. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 29. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 29. Bölüm ve Menajerimi Ara 29. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 29. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara macera dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Bir menajerlik ajansında yaşanan olayların anlatıldığı yapımda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu başrolleri üstleniyor. Dizi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. Dicle ve Barış ilişkisinde yeni krizlerin ortaya çıktığı yapımın son bölümünde ajansta da tazminat gündemi konuşulmaya devam eder. Menajerimi Ara dizisi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dicle Barış’a yardım etmek için Ömer’le görüşür. Ancak bu hamle işlerin daha da karışmasına neden olur. Barış ve Ömer beraber karakola düşerler. Bu sırada Serkan ajanstaki herkesi tazminat konusunda sıkıştırmaya devam eder. Kıraç’ın aklına ise konu ile ilgili farklı bir fikir gelir ve tüm ekip ikinci bir Gökçe Bahadır aramaya başlar. Bu sırada Kıraç’ın oyuncusunun setinde çıkan kriz ise işleri daha da karmaşık bir hale getirir. Dicle Barış’a yeni adımlar atarken farklı bir engel ile karşılaşır. Barış’ın annesi  Ayla, Dicle’nin Barış’tan uzak durmasını ister. Feris ise ajanstaki karmaşanın içinde hamileliği ile ilgili kontrollerini aksatmamaya çalışır ve bu konuda Çınar’dan yardım ister. Peride ise Ece’den öğrendiği bir bilgi ile düzenlediği parti ile ilgili sürpriz bir ismi sorgulamaya başlar.

Menajerimi Ara Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 29. bölüm fragmanları da ekrana geldi. Dicle’nin Barış’ın annesi ile arasını düzeltmeye çalıştığı fragmanda ajansta ise işler karışmaya başlar. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.