Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok takip edilen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence, müzik ve bilgi dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunuculuğunu yaptığı sabah programına ünlü isimler konuk oluyor, müzik şöleni yaşanıyor. Program hafta içi her gün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 mart günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Eğlence ve bilgi dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programın son bölümünde yine keyifli anlar yaşandı. Program yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının ekrana gelen son bölümünde yine coşku dolu anlar ekrana geldi. Mutfak köşesinde en sevilen tariflerin verildiği sabah programına ünlü isimler de konuk oldu. Sağlık köşesinde de izleyenlerin bilgilendirildiği 12 mart programı ilgi ile takip edildi. Programın 12 mart bölümünde sağlık köşesine Dr. Feridun Kunak konuk oldu. Feridun Kunak mucizevi formülleri ve egzersiz tavsiyeleri ile zayıflama sırları verdi. Programın diğer konukları ise Hülya Polat ve Kont Adnan oldu. İki isim programa keyifli sohbetleri ile renk kattı. Müzik şöleninin de yaşandığı son bölüm yine izleyenlerin takdirini topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programın merakla beklenen yeni bölümüne konuk olacak isimler de açıklandı. Bugün güçlü sesi ve sevilen şarkıları ile Işın Karaca programa konuk olacak. Işın Karaca’nın müzik şöleni yaşatacağı programda Cem Karaca’nın eşi İklim Karaca, eşinin ölümü ile ilgili bilinmeyenleri canlı yayında anlatacak. Programın diğer konuğu ise çarpıcı açıklamaları ile gündeme gelen Sinem Yıldız olacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.