Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 152. Bölüm Full İzle! 18 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Mağdurlar ve suçlular arasında yüzleşmelerin de yaşandığı programda Didem Arslan Yılmaz olayları farklı açılardan ele almaya devam ediyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 17 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’a Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Programda ele alınan olaylarla ilgili yeni gelişmelerin izleyenlerle buluştuğu 17 mart programı yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Hamide hanımın şüpheli ölümü ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Eşi tarafından aldatıldığını öğrendikten kısa süre sonra hayatını kaybeden Hamide hanımın kayın pederi Süreyya Bey’in açıklamaları ekrana damgasını vurdu. Olayların kilit ismi Sema’nın görgü tanığı kardeşi Mehmet de Vazgeçme muhabirlerine yaşananlar anlattı. Hamide hanımın öldüğü esnada Süreyya Bey ve Mehmet Bey’in telefonda neler konuştuğu ise merak konusu oldu. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının diğer gündemi ise Ahmet Bey’in zorla kaçırıldığını iddia ettiği eşi Ümmühani hanım oldu. Ümmühani hanımın şiddet gördüğünü açıklaması üzerine Ahmet Bey eşinin kendisini defalarca aldattığını açıkladı. Ahmet Bey eşinin kendisini aldattığına çocuklarının da şahit olduğunu ancak durumu kabul etmek istemediklerinin belirtti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 18 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Gündemin en çarpıcı olayları arasında yer alan Hamide hanımın şüpheli ölümü bugün de gündem olmaya devam edecek. Yeni görgü tanıklarının açıklamalarının ekrana geleceği olayda yüzleşmeler de yaşanacak. Ahmet Bey ve eşi Ümmühan hanım ile ilgili yeni gelişmelerin de ekrana geleceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.