Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 18 Mart 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 18 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 18 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 18 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 18 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin gündeme geldiği programda birçok mağdur hikayesinin anlatıyor. Esra Erol ve ekibinin titizlikle çalıştığı program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 17 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Ahmet Bey’in şüpheli ölümünün konuşulmaya devam ettiği programda birçok kayıp olayı da ekrana geldi. Hakkı bey ile ilgili iddiaların da ortalığı karıştırdığı 17 mart programı yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde eşi Ahmet Bey’i öldürdüğü iddia edilen Kibar gündem olmaya devam etti. Ahmet Bey’in kardeşi, abisinin Kibar’ın öldürdüğünü ve çocuklarının da bunu bildiğini iddia ediyor. Kibar hanım ise hakkındaki cinayet iddialarını reddediyor. Kibar’ın çocuklarının da cinayet iddialarını reddettiği programda yaşanacaklar merak konusu oldu. Esra Erol’da dün ekrana gelen diğer gündem ise eşi İsmail ile yaşadığı evden yemek takımını da alarak Hakkı’ya kaçan Hanım oldu. Hanım’ın kaçtığı Hakkı Bey hakkında ortaya atılan iddialar izleyenleri şaşırttı. Hakkı Bey hakkındaki iddiaları yalanlıyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde 17 yaşındaki kayıp Elif de gündem olmaya devam etti. Ailesinin kızlarını bulmak için katıldığı programda Elif’in kendisinden yaşça büyük bir adamla görülmesi dikkat çekti. Elif’in annesi kızının zorla tutulduğunu iddia ediyor. Esra Erol ve ekibi Elif’in beraber görüldüğü kişiyi araştırmaya başladı.

Esra Erol Programı 18 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün programda hangi gündemlerin konuşulacağı merak konusu oldu. Esra Erol’un yeni bölümünde Kibar hakkındaki iddialar konuşulmaya devam edilecek. Hakkı ve Hanım ilişkisinde de yeni gelişmelerin ekrana geleceği programda kayıp Elif ile ilgili ortaya çıkan gerçekler de izleyenlere aktarılacak. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.