Zuhal Topal'la Sofrada 564. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 18 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 564. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 564. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İlgi ile takip edilen yapımda hem lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor hem de izleyenler keyifli dakikalar yaşıyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği yapım hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerinin sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda gelinler kendi hazırladıkları menüleri kaynanalar ve Zuhal Topal’a sunuyor. Yapılan tadımlar ile puanlar veriliyor. Yarışmada kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı alan gelin haftanın birincisi oluyor. Her hafta cuma günü haftanın finalinde kazanan geline 15 bin liralık büyük ödül veriliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 17 Mart Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finalinin yaklaştığı programda üçüncü yarışmacı menüsünü ve hünerlerinin sergiledi. Programın sıkı takipçileri 12 mart günü yarışan ismi ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Ayda Yıldız ve kaynanası Fatma Bahtlı yarıştı. Yarışmacı Ayda Yıldız zamanla yarıştığı günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 22 puan aldı. Yarışmacı hazırladığı yemeklerle birçok eleştiri alırken, puanı ise bu haftanın en düşük puanı oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 18 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 18 mart puan durumu henüz belli olmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.