Müge Anlı Tamamı Tek Parça 23 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 23 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Mart 2021 TAMAMINI İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana damgasını vuran programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları ekrana geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Birçok farklı gündemin ele alındığı programda şüpheli kayıp olayları ekrana damgasını vurdu. Müge Anlı ve ekibi kayıp olaylarının ayrıntılarını ve yapılan çalışmaları izleyenlere aktardı. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde iki farklı kayıp olayı ele alındı. Programda bir süredir konuşulan şahap Örcün’ün şüpheli kaybı gündem olmaya devam etti. arkadaşı ile köprüye gittiği bilinen Şahap Örcün’ün intihar etme ihtimali üzerinde duruldu. Birçok borcu olduğu bilinen Şahap Örcün’ün alacaklılardan kaçmak için ortdan kaybolduğu da iddialar arasında yer alıyor. Şahap Örcün için yapılan arama çalışmaları programın dün yayınlanan bölümünde ekrana geldi. Programda ele alınan diğer kayıp olayı ise Ferhan Tetik oldu. 2 çocuk babası Ferhan Tetik için de araştırmalar başladı. Bursa’ya gitmek üzere yola çıkan ancak sonrasında kendisinden haber alınamayan Ferhan Tetik’in nerede olduğu merak ediliyor. Şüpheli kayıp olayı ile ilgili ailenin ortaya attığı iddialar ise merak uyandırdı. Müge Anlı ve ekini Ferhan Tetik’in şüpheli kaybını araştırıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Her bölümü ile ekrana damgasını vuran programda bugün Şahp Örcün ve Ferman Tetik kayıpları gündem olmaya devam edecek. Yeni olayların da konu olacağı program saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.