Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen sabah programında her bölüm eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Güne eğlence, müzik ve bilgi dolu başlatan yapım hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında birçok konuda sohbetler ediliyor, müzik şöleni yaşanıyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olduğu yayında kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Sağlık köşesinde de uzman isimlerin katılımı ile izleyenlerin bilgilendirildiği programda mutfaktan magazine, astrolojiden mimariye birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün izleyenlere renkli ve eğlenceli sabahlar yaşatıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Martta Neler Yaşandı?

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah geçen haftanın son yayını ile 26 mart günü ekrana geldi. Programın son yayınında yine birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlandı, sağlıkla ilgili önemli bilgiler ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapım eğlenceli konsepti ve özel konukları ile 26 mart günü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son bölümüne Yasemin Bozkurt konuk oldu. Arabesk müziğin önemli isimleri Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses ile ilgili çarpıcı açıklamalarda yapan Yasemin Bozkurt ünlü isimler hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 29 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programa bugün konuk olacak isimler gizemini korumaya devam ediyor. Program saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.