Teşkilat Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 4 Nisan 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 5. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 5. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda MİT içinde kurulan gizli bir örgütün düşmanlara karşı verdiği savaş anlatılıyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yer aldığı yapım pazar akşamları ekrana geliyor.

Teşkilat Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta 4. bölümü ile ekrana geldi. Ekibin tehlikeli bir savaşın içine girdiği son bölümde heyecan dolu anlar ekrana geldi. Serdar’ın ölüm ile karşı karşıya kaldığı son bölümde yaşananlar Ceren’in örgüt içindeki durumunu ise kötü etkiler. Teşkilat dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde ekibin Berlin’de gerçekleştirdiği operasyon Fadi’nin planlarının bozulmasına neden olur. Bu duruma çok öfkelenen Fadi intikam planı yapar ve listenin ilk sırasına da Serdar’ı koyar. Fadi adamlarından Serdar’ın Berlin’i terk edip etmediğini öğrenmelerini ister. Berlin’de yeni bir operasyon için hazırlanan ekip ise Serdar’ı gitmiş göstermeyi başarır. Bu sırada Fadi’nin gerçekleştireceği yeni operasyon hakkında istihbarat alan ekip başka bir plan için hazırlıklara başlar. Bu planda Fadi’nin kirli işlerini bir Neo-Nazi grubu yapacaktır. Serdar farklı bir kimlik ile grubun içine sızar. Bu operasyon ile esnasında Serdar geçmiş travmalarını yeniden yaşamaya başlar. Ailesinin öldürüldüğü günler onu çok kötü etkilemiştir. Ekip bu operasyon ile yapılacak saldırıya engel olmaya çalışırken, beklenmedik olaylar bir araya gelir ve uluslararası bir kriz çıkar.

Teşkilat Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Serdar’ın bombalı araçtan kurtulduğu görülürken, Hulki’nin ise başı büyük belaya girer. Ekip şimdi Hulki’yi kurtarmak için hazırlıklara başlar. Teşkilat dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın  akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.