Kuruluş Osman Dizisi 53. Bölüm Full İzle! 7 Nisan 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 53. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 53. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 53. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Kuruluş Osman geçen hafta 52. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Osman Bey ile Umur Bey arasındaki gerilim artmaya başlar. Umur Bey’in verdiği bir ipucu ise Osman Bey’in haini bulmasını sağlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Osman Bey, Umur Bey’in İnegöl Kalesi’ne teslim edeceği atlara el koyar. Bu sırada Kayılar Togay’ın saldırısını püskürtmeyi başarır. Ancak çok sayıda şehit verilir ve herkes çok sarsılır. Umur Bey İnegöl Kalesi’ne sızmak için Nikola ile ticaret yapmaya devam etmeye karar verir. Ancak bu karar Osman Bey ile paylaşmaz. Bu durum ikisi arasında gerilim yaşanmasına neden olur. Öte yandan Dündar Bey ise Osman Bey’e darbe vurmak için Kara Şaman Togay ile işbirliği yapmaya karar verir. Bu sırada Savcı Bey’den gelen yeni bilgi ile Osman Bey ve birlikleri İnegöl Kalesi’ne doğru yola çıkar. Şeyh Ebedali ise Osman Bey ve Umur Bey arasındaki gerginliği çözmek için birbirlerinden habersiz ikisini de dergaha davet eder. Burada yüzleşen Osman Bey ve Umur Bey anlaşma sağlarken, Umur Bey Malhun Hatun’un bulduğu zihgiri Osman Bey’e teslim eder. Bu zihgir ile hainin Dündar Bey olduğu anlaşılır.

Kuruluş Osman Dizisi 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Osman Bey’in intikam için harekete geçtiği görüldü. Dizi bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.