Kırmızı Oda Dizisi 32. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 32. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 32. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 32. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda duygu dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana büyük yankı uyandıran yapımda gerçek yaşam hikayeleri ekrana geliyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda geçen hafta 31. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine duygu dolu anlar yaşandı. Doktor hanım ile Delikanlı Sadi arasındaki dostluğun devam ettiği bölümde Nihal ve Zafer ilişkisi ile ilgili yeni gerçekler de ortaya çıktı. Dizinin son bölümünde Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar konuk oyuncu olarak yer almaya devam etti. Yapım son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Delikanlı Sadi, hikayesinin kalan kısmını anlatmaya devam eder. Abdullah’ın Mehmet ve Cemre ile beraber kendisini sokaklarda dilendirdiği günleri anlatan Sadi, ardından giriştikleri kaçma planından bahseder. Sadi’nin Cemre ve Mehmet ile kaçmaya çalışırken başına gelenler Doktor hanımı çok etkiler. Bu sohbet sırasında ikisi de duygusal anlar yaşarlar. Doktor hanımın diğer hastaları Nihal ve Zafer de yavaş yavaş kendilerini açmaya başlarlar. Nihal Doktor hanımın konuşmaları ile kendisine değer verildiğini hisseder ve gardını indirir. Doktor hanıma nasıl yetiştirildiğini ve neler yaşadığını anlatmaya başlar. Zafer Bey ise Nihal ile evliliklerinin altında yatan asıl nedeni Doktor hanım ile paylaşır. Kızları dışında hiçbir ortak noktaları olmadığını gören Doktor hanım ikisi arasındaki tek bağın Nihal’in hastalığı olduğunu anlar. Bu analizini de Zafer Bey ile paylaşmaya karar verir.

Kırmızı Oda Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından Zafer ve Nihal’in hikayesinin devamı merak edildi. İlgi ile takip edilen dizide bu hafta Zafer ve Nihal evlilikten önceki hayatlarını anlatacak. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.