Payitaht Abdülhamid 146. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 146. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 146. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun zamandır TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Payitaht Abdülhamid dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Tarihi bir yapım olan dizide Osmanlı Devleti’nin çöküş yılları anlatılıyor. Sultan Abdülhamid rolünü Bülent İnal’ın üstlendiği yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Sevilen dizi cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 145. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid geçen hafta 145. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin heyecan dolu son bölümünde Abdülhamid yeni düşmanlarla karşı karşıya kalırken, Naime ise babasına kendisini affettirmeye çalışır. Payitaht Abdülhamid dizisi son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Sultan Abdülhamid padişahlı bırakma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Mahmut Paşa Abdülhamid ile konuşmak için saray gider ve ondan padişahlığı bırakmasını ister. Bu sırada Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat da harekete geçer. Gizli teşkilat Cassel’e beklenmedik bir tuzak kurar. Mahmut Paşa hedefleri için emin adımlarla ilerlerken, Abdülhamid ise zor durumdadır. Bu sırada saraya beklenmedik bir haber gelir. Bu sürpriz haber 3. orduya bağlı olan tümenler hakkındadır. Abdülhamid bir yandan bunlarla mücadele ederken diğer yandan da yaptıklarından dolayı Naime’yi cezalandırır. Naime Fatma ile birlik olarak Aliye’yi kurtarmak için harekete geçer. Bu hareket Aliye’yi olumlu etkilese de Naime cezadan kurtulmayı başaramaz. Sultan Abdülhamid kızına bedel ödetmek konusunda kararlıdır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınladın. Abdülhamid’in Mahmut Paşa’nın taleplerine nasıl bir yanıt vereceği ve sarayda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.