Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Nisan 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol savrulan hayatları, dağılan aileleri ekrana taşıyor. Aldatılma, dolandırılma ve kayıp olaylarının ekrana geldiği yapım hafta içi her gün saat 16.20’de yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 9 Nisanda Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol geçen haftanın son yayını ile 9 nisan günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine çarpıcı gündem ve gelişmeler ekrana geldi. Esra Erol son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un son bölümünde Gülhan ve eşi Muammer gündem olmaya devam etti. Eşi Gülhan’ın kendisine çaydanlık ve tencere ile şiddet uyguladığını iddia eden Muammer’e kimse inanmamıştı. Muammer’in anlattığı şiddet olaylarının kanıtları ortaya çıktı. Yaşananların ardından Sezai’nin yanına taşınan Gülhan’ın bebeğinin babasının kim olduğu ise merak ediliyor. İkili arasındaki yüzleşme son bölümde de devam etti. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de 2 arkadaşı ile beraber evden kaçan Eda oldu. Gece yarısında babasını arayarak eve döneceğini söyleyen Eda’nın nerede olduğu merak ediliyor. Babası kızı Eda’nın bulunmasını istiyor. Esra Erol’un son bölümünde ekrana gelen diğer gündem ise  Şakir ve Songül yüzleşmesi oldu. Evlerine kar maskeli bir adamın girdiğini ve kendisini bayılttığını iddia eden Şakir ardından ise eşi Songül’ün kaçtığını iddia etmişti. İkili arasındaki yüzleşmede gerilim dolu anlar ekrana geldi. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de eşini kendisini kapı komşusu ile aldattığını iddia eden Asiye hanım oldu. Eşinden boşanmak isteyen Asiye hanım Esra Erol’dan yardım istiyor.

Esra Erol Programı 12 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından programda konuşulacak yeni gündemler merak edildi. İlgi ile takip edilen yapım yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Yeni bölümde Gülhan ve Muammer yüzleşmesi devam edecek. Program merakla beklenen yeni gündemleri ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.