Zuhal Topal'la Sofrada 581. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 12 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 581. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 581. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım üçüncü sezonu ile ekrana geliyor. Her hafta birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda birinci olacak gelin merakla bekleniyor. Kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli anların ekrana geldiği yapım izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde mücadele veriyor. Gelinlerin kendi seçtikleri menülerini hazırlamak için zamanla yarıştığı programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber jüri üyesi oluyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan yarışmada cuma günleri haftanın finali ile kazanan isim açıklanıyor. Hafta boyunca Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 9 Nisan Puan Durumu Nasıl Oldu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımı olan Zuhal Topal’la Sofrada geçen haftanın final bölümü ile 9 nisan günü ekrana geldi. Her hafta olduğu gibi heyecanın zirveye çıktığı final bölümünde kazanan isim merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta Zuhal Topal ve kaynanalarda toplam 15 puan alan Saniye hanım haftayı son sırada tamamladı. Gamzenur ve Gülnur hanım 23 puan aldı. Puan eşitliği ile ikili haftanın dördüncülüğünü paylaştı. Toplam 28 puan alan Dilek hanım haftanın ikincisi olurken, birinci olan isim ise Eda hanım oldu. Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 31 puan alan Eda hanım 15 bin liralık çeki kazandı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 12 Nisan Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programın yeni yarışmacıları ve 12 nisan puan durumu ise henüz belli değil. Yarışma saat 13.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.