Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 13 Nisan 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 13 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 13 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 13 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 13 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Aldatılma, dolandırılma ve kayıp olaylarının ekrana geldiği programda birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Esra Erol Programı 12 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarını sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluştu. Esra Erol son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Esra Erol programının dün ekrana gelen son bölümünde Muammer ve Gülhan yüzleşmesi devam etti. İkili son kararlarını vermek için yeniden karşı karşıya geldi. Programın diğer gündemi ise Şakir ve Songül yüzleşmesi oldu. Şakir evlerine giren kar maskeli adamı ve Songül’ün nasıl kaçtığını anlattı. Songül ve Şakir’in evine giren kar maskeli adamın Songül’ün sevgilisi Ersin olduğu iddia ediliyor. Şakir kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti. Songül Ersin ile olan ilişkisini reddetti. İkili arasındaki yüzleşmede gerilim dolu anlar ekrana geldi. Programın diğer gündemi ise aldatıldığını iddia eden Cahide hanım oldu. Eşi Reis’in karşı komşuları ile aşk yaşadığını iddia eden Cahide hanım 4 çocuğu ile beraber ayakta kalmaya çalışıyor. Cahide hanımım içler acısı hikayesi izleyenleri üzerken, Esra Erol yardım kapısını açtı. Programın diğer gündemi ise evden kaçan Sümeyye oldu. Çöp atmaya gidiyorum diye evden çıkan 18 yaşındaki Sümeyye geri dönmedi. Ailesi genç kızı bulmak için programa katıldı.

Esra Erol Programı 13 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapım bugün haftanın ikinci yayını ile ekrana gelecek. Songül ve Şakir yüzleşmesinin devam edeceği yeni bölümde farklı gündemler de ekrana gelecek. Program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.