Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda müzik, bilgi ve eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında sanat ve müzik dünyasının ünlü isimleri, sağlık alanında uzman isimler konuk olarak ağırlanıyor. Birçok farklı konu hakkında keyifli sohbetlerin gerçekleştiği programda izleyenler hem eğleniyor hem de birçok konuda bilgi sahibi oluyor. Müzik şöleninin yaşandığı eğlence dolu yapımda magazinden sağlığa, mutfakta mimariye birçok farklı alanda sohbet ediliyor. Ünlü isimlerin şarkıları ile renk kattığı sabah programının yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Nisanda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine eğlence ve kahkaha dolu bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Birçok konuğun ağırlandığı son bölümde yine müzik şöleni yaşandı. Program dün ekrana gelen bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde ilahiyatçı Adnan Şensoy konuk olarak ağırlandı. Ramazan ayının başladığı bugünlerde en çok merak edilenleri açıklayan Adnan Şensoy, Ramazan ayında edilmesi gereken dua ve ibadetleri açıkladı. Türkiye’nin fenomen müzisyenlerinden Bilal Göregen’in de konuk olduğu dünkü bölümde müzik dolu anlar ekrana geldi. Programın diğer konuğu ise hikayeleri ile dikkatleri üzerine çeken Alişan Kalpakkaya oldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 14 Nisan Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 14 nisan konukları merakla bekleniyor. Program bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.