Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 683. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 683. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Program eğlence ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların rekabet ettiği programda günün ve haftanın birincisi olacak isimler merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem lezzetli yemek tarifleri öğrendiği hem de keyifli vakit geçirdiği program hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerleri sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Yarışmacılar günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele ederken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alan yarışmacılar ödüllerin de sahibi oluyor. Günün birincisi olan yarışmacının çeyrek altın kazandığı programda haftanın birincisi olan yarışmacı ise 5 altın bilezik kazanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine eğlence dolu anlar ekrana geldi. Gelinlerin mutfakta eğlenceli dakikalar yaşadığı son bölümde kaynanalar odasında da coşku tavan yaptı. Programın sıkı takipçileri 13 nisan puan durumunu merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında dün 17 puan alan Ayten günün birincisi oldu. Ayten’in çeyrek altın kazandığı son bölümde Esra ve Seda 16 puan alarak ikinciliği paylaştı. Ece ise 10 puan ile sonuncu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı 14 nisan puan durumu henüz belli olmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.