Alev Alev Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 15 Nisan 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 23. bölüm full izleme linkine ve 23. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 23. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İddialı yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Alev Alev Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Alev Alev geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. İskender ve Çiçek’in yeniden suç ortağı olduğu son bölümde Cemre ise hayalini kurduğu hayata bir adım daha yaklaşır. Çelebi büyük bir darbe alır. Alev Alev dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Bülent işlediği cinayeti Çiçek’in öğrendiğini anlar ve ona saldırır. İskender Çiçek’i kurtarmak için Bülent’e vurur. Bu hareket Bülent’in ölmesine neden olurken, Çiçek ve İskender ise yaşadıkları korkunç anın etkisinden çıkamaz. Bu sırada Cemre ve Ozan sonunda Çelebi’yi gözaltına aldırır. Çelebi düştüğü durumdan kurtulmak için tüm suçu Dursun Yaman’ın üzerine atmayı planlarken, bir yandan da Ozan’ı öldürtmeye çalışır. Ozan Çelebi’nin oyununu bozar ve evlerini geri alır. Bu sırada İskender ise Dursun Yaman’ı uyararak abisinin planını bozar. Çelebi gözaltına girmesine rağmen Güneş’in velayeti hala ondadır. Cemre bu durumu kurtarmak için Esin Ece’yi aramaya başlar. Cemre’nin Esin Ece’yi mahkemeye getirmesi ve Dursun Yaman’ın her şeyi itiraf etmesi ile Çelebi her iki cephede de kaybeder. Cemre ise kızı ile hayalini kurduğu hayata başlamak için harekete geçer.

Alev Alev Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanında Bülent’in cesedinin bulunması İskender ve Çiçek’i zor duruma düşürür. Ozan ise Cemre’ye evlenme teklifi eder. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.