Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 15 Nisan 2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm izle, makalemizle birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 3. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun başarılı yapımlarından Bir Zamanlar Kıbrıs aksiyon ve dram dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda Kıbrıs olayları anlatılıyor. Dizi perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanan dizinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yine heyecan dolu anlar ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Kemal ayakta kalmak için tüm gücü ile uğraşırken, Ankaralı ise mücadele için ilk adımını atar. Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin geçen hafta ekrana gelen ikinci bölümünde köylerinden ve kasabalarından edilen 20 bin Kıbrıs Türkü zulüm altında yollarına devam ederler. Bu yolculukta yavaş yavaş eksilmeye başlarlar. Kemal de eksilerek yoluna devam edenlerden biridir. Hem karısı İnci ve kızını bulmanın hem de kafileyi ayakta tutmanın peşindedir. Bu sırada İnci ve kızını kaçıran Sampson’un İnci’yi özellikle kaçırdığı ortaya çıkar. Ondan geçmişin hesabını sormak ister. Sampson bu hesaplaşma içindeyken Makaryos ise son yumruğu vurmak için harekete geçer. Hedefi Lefkoşa’yı düşürmek ve Türk liderleri ele geçirmektir. Ankaralı ise adada ilk hamlesini yaparak Lefkoşa’yı biraz rahatlatır. Sonrasında ise bereli kahraman Kıbrıslı Mücahit ile kol kola girerek mücadeleyi başlatır.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin geçen hafta yayınlanan heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Kemal yaşadığı kayıpların etkisi ile perişan hale düşer. Ankaralı mücadeleye devam ederken İnci ise kızı ile kurtulmanın yollarını arar. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.