Payitaht Abdülhamid 147. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 147. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 147. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımın başrolünde Bülent İnal yer alıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 146. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid geçen hafta 146. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Abdülhamid’in tüm zorlukları göze aldığı son bölümde Mahmut Paşa için ise acı son yaklaşır. Aliye ise yaşadıklarının etkisi ile her zamankinden daha tehlikeli birine dönüşür. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Abdülhamid ordudan gelen tehditlere boyun eğmemeye karar verir. Her ne kadar zor durumda olsa da hainler karşısında yenilmeyi kendisine yediremez. Abdülhamid’in dik durmaya devam etmesi ise Mahmut Paşa’nın sonunu hazırlar. Sultan Abdülhamid tehditlere boyun eğip Mahmut Paşa’yı bırakmadığı gibi onu infaz sehpasına oturtmak için hazırlıklara da başlar. Osmanlı Devleti’ne büyük bir darbe indirmek isteyen Cassel ise yeni bir oyun kurar.  Bu oyun hazırlanırken Mahmut Paşa ise kendisini infaz sehpasında bulur. Bu sırada saraydan ayrılacak olan Naime gitmeden önce kendisini babasına affettirmek ister. Ancak çabalarını işe yaramaz. Aliye yaşadığı acı ile perişan haldedir. Bunu kendi lehine kullanmak isteyen düşmanlar Aliye’ye bir silah ulaştırır. Aliye’nin elindeki bu silah herkes için büyük bir tehlike yaratır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 147. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Dizinin 147. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Abdülhamid’in kralın gönderdiği elçiye meydan okuması dikkat çekti. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin de ekrana geldiği son fragmanın ardından yeni bölüm merak edildi. Dizi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.