Teşkilat Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 18 Nisan 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 7. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 7. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul ve Mesut Aksuta’nın yer aldığı yapım pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Teşkilat Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Teşkilat geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde ekip Hulki’yi kurtarmak için tehlikeli bir planın içine girerken, Ceren ise Serdar’dan gelen hamlenin karşısında şok olur. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ceren tam yolun sonuna geldiğini düşünürken, Serdar’dan gelen evlenme teklifi onu şaşırtır. Serdar’in MİT çalışanı olduğunu açıklaması ve evlenme teklifi etmesi karşısında ne yapacağını bilemez. Ceren bocalarken geçmişten gelen eski bir tanıdık ona yardım eder. Bu sırada ekibin Layel’i ele geçirmesi Fadi’yi zor duruma düşürür. Fadi sevgilisini kurtarmak için Hulki ile Layel’i takas etmeyi kabul eder. Kuzey Irak’ta yapılacak bu takas için ekip ince ince plan hazırlarken, Fadi ise onları köşeye sıkıştırmak için tehlikeli bir oyun kurar. Pınar ve Hakkı operasyon öncesinde keşif için Kuzey Irak’a gider. Serdar ve Zehra ise Layel ile beraber arkadan gidecektir. Bu yolculukta Serdar ve Zehra zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır. Fadi Layel’i aldıktan sonra ekibi yok etmek için terör örgütleri ile anlaşma yapar. Bu anlaşma başta Hulki olmak üzere tüm ekini yeniden tehdit altına sokar.

Teşkilat Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Fadi’nin ekibi köşeye sıkıştırması heyecanı arttırdı. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında Şef ve Fadi arasında kurulan anlaşma dikkat çekerken, Serdar ve Zehra yakınlaşması ile izleyenleri şaşırttı. Teşkilat heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.