Survivor 2021 Tek Parça 17 Nisan 2021 Cumartesi 71. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 71. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 71. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 71. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda heyecan, rekabet ve eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınlanan yarışma programın bu sezon kazanacak isim merakla bekleniyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Survivor Türkiye 15 Nisanda Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile 15 nisan günü ekrana geldi. Sevilen yarışma programının son bölümü ile yeni hafta başladı. Takım kaptanlarının belli olduğu son bölümde, ödül oyunu ve Anlat Bakalım oyunu oynandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı son bölüm yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde yeni haftanın takım kaptanları seçildi. Ünlüler takımının kaptanı Melis olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Poyraz seçildi. Kaptanlık seçiminin ardından takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ödül oyununun kazananı ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı bu kazanç ile kızarmış but, salata, patates ve kola ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca Konuşanlar programının bir bölümünü izleme şansı da elde ettiler. Ödül oyununun ardından ise programın en eğlenceli yarışması Anlat Bakalım oynandı. En çok kelime bilen takım gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı bu oyun ile mini kek kazandı. Yarışmada adaya kaçak yollardan yiyecek sokan Dora ceza aldı. Adaya yiyecek soktuğu ortaya çıkan Dora, üç ödül oyunundan faydalanamayacak.

Survivor Türkiye 17 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye yarışmasının yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Programın yeni bölüm tanıtımında kıyasıya mücadelenin yaşandığı heyecan dolu anlar ekrana geldi. Survivor’da bu akşam yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk eleme adayının belli olacağı yarışma bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.