Savaşçı Dizisi 101. Bölüm Full İzle! 17 Nisan Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Savaşçı 101. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Fox TV’nin en güzel dizilerinden olan Savaşçı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Savaşçı 101. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Savaşçı 101. Bölüm izle, makalemizle birlikte Savaşçı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Savaşçı 101. Bölüm…

Savaşçı Dizisi 101. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile FOX TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan Savaşçı dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Sarp Leventoğlu ve Tamer Karadağlı gibi oyuncuların bünyesinde yer aldığı yapım cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Savaşçı Dizisi 100. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Savaşçı geçen hafta 100. bölümü ile ekrana geldi. Uzun bir aranın ardından yeni sezonu ile izleyenleri ile buluşan dizinin son bölümünde Kılıç Timi intikam peşine düşer. Savaşçı dizisi heyecan dolu sahnelerin yer aldığı son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Savaşçı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde silah arkadaşlarının şehit edilmesi üzerine intikam peşine düşen Kılıç Timi, bir operasyon düzenler. Fitilin ateşlenmesi ile olayların seyri beklenmedik şekilde değişir. Bu sırada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk ile ilgili önemli bir istihbarat gelir. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi bu istihbarata hiç inanmak istemez ancak ardından gelişen olaylar kafaların daha da karışmasına neden olur. Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni harekete geçirmek için Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir. Ancak hedefleri Türk Devletlerini birbirine düşürmek olan terör örgütleri, hazırladıkları korkunç planı çoktan devreye sokmuştur. Kılıç Timi gerçekleri ortaya çıkarmak ve ülkesinin korumak adına tehlikeli bir tuzağa doğru ilerlemeye başlar. Ancak onları bekleyen tek tehlike bu tuzak değildir.

Savaşçı Dizisi 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Savaşçı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Albay Oktay Göktürk ile ilgili istihbaratın ardında ne olduğu timde karışıklık yaratmaya devam eder. Kılıç Timi bir yandan bunu çözmeye çalışırken bir yandan da tehlikeli bir çatışmanın ortasında kalır. Savaşçı dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.