Doya Doya Moda All Star 21 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 28. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 28. Bölüm 21 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenlerden beğeni toplayan yarışma programı ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Moda konusunda birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem moda konusunda bilgi sahibi olduğu hem de keyifli vakit geçirdiği yarışma hafta içi hergün saat 13.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Uğur Eker ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerinin değerlendiriyor. Hafta boyunca farklı konseptlere uygun kombinlerle podyuma çıkan büyük beden 7 kadın yarışmacı, tarzları ile jüriden en yüksek puanı almaya çalışıyor. Hafta boyunca alınan puanlar ile cuma günleri birinci olan isim açıklanıyor. Haftanın birincisi olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 20 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımı Doya Doya Moda, dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Günün konseptine en uygun kombini hazırlamaya çalışan yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. Programın sıkı takipçileri 20 nisan puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde günün birinciliğini 4 yarışmacı paylaştı. Jüriden 20 tam puan alan Emel, Ferdanur, Birben ve Özde günün birinciliğini paylaştı. Betül 18 puan ile ikinci olurken, Su ise 17 puan ile üçüncü oldu. 8 puan alan Rümeysa günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda 21 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Olacak?

Doya Doya Moda programında 21 nisan puan durumu henüz belli olmadı. Sevilen program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak. Sonrasında günün birincisinin haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.