Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen sabah programında kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Zengin içeriği ve farklı konsepti ile sevilen programda bilgi, müzik ve eğlence bir arada yer alıyor. Programın takipçileri güne renkli bir başlangıç yapıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda birçok farklı konuda sohbet ediliyor, izleyenler bilgilendiriliyor. Sanat dünyasının ünlü isimlerinin konuk olduğu programda özel açıklamalar ekrana geliyor. En sevilen şarkıların söylendiği, müzik dolu yapımda uzman isimlerin katılımı ile sağlıktan astrolojiye, mimariden dini konulara kadar birçok alanda izleyenler bilgilendiriliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 21 Nisanda Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Her bölüm olduğu gibi müzik şöleninin yaşandığı yapımda birçok farklı konuda sohbet edildi. Mutfakta Ramazan ayına özel yemek tariflerinin verildiği programda batıl inançlar ile ilgili sohbetler edildi. Program son bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne Emre Dorman ve Caner Taslaman konuk oldu. Dini konular hakkında izleyenlerden gelen sorulara yanıt veren ikili, batıl inançlar ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Programın diğer konuğu ise Bedia Aktürk oldu. Türküleri ile milyonların kalbinde taht kuran ünlü isim, canlı yayında en sevilen şarkılarını söyledi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Nisan Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının yeni bölümüne konuk olacak isimler henüz belli olmadı. Sevilen program eğlence ve bilgi dolu yeni bölümü ile bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.