Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 177. Bölüm Full İzle! 22 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı ile bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Suçlular ve mağdurların yüzleşme yaşadığı yapım hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 21 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen programda dün yine beklenmedik gelişmeler yaşandı. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde 47 gündür kayıp olan Musa Çiftçi gündem olmaya devam etti. Kendisinden hiçbir haber alamayan ailesi, programda Musa Çiftçi’nin kaybolduğu gün nerede olduğunu, neler yaptığını anlatmaya devam etti. Musa Çiftçi’nin küçük oğlu Yılmaz, babası ile çok uzun zamandır görüşmediğini, kaybolduğu gün ile ilgili bir bilgisinin olmadığını iddia etti. Programın diğer gündemi ise Cemil Bey oldu. Cemil Bey’in kendisinin kaçırdığını iddia eden Rahime hanım, kendine geldiğinde eski eşi ve çocuklarının yanında olduğunu belirtti. Nihan hanım ise kendisini dolandırdığını iddia eden eşi ile nasıl tanıştığını anlattı. İlk zamanlarda eşinin kendisine çok iyi davrandığını açıklayan Nihan hanım, ailesi ile tanıştırmak için acele ettiğini söyledi. Nihan hanım eşinin kendisinin dolandırarak villa aldığını ve 120 bin liralık kredi çektiğini açıkladı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 22 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünün ardından programın yeni bölümünde konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programın yeni bölümünde şüpheli şekilde ortadan kaybolan Musa Çiftçi gündem olmaya devam edecek. Kayıp olayı ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği programda Cemil Bey de hakkındaki iddialara yanıt verecek. Program yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.