Doya Doya Moda All Star 22 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 29. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 29. Bölüm 22 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapım eğlence dolu bölümleri ile izleyenlerden beğeni topluyor. Moda konusunda birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yarışmada haftanın birincisi olacak merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli dakikalar yaşadığı hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu yarışma hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Uğur Eker ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve hazırladıkları kombinleri değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının tarzlarını kanıtlamak için mücadele ettiği yarışmada hergün farklı bir konsept için hazırlık yapılıyor. Günün konseptine en uygun ve en tarz kombini yapan yarışmacılar en yüksek puanları alıyor. Haftanın en yüksek puanlarını toplayan yarışmacı final gününde tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 21 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yarışmanın son bölümünde yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Programın sıkı takipçileri 21 nisan puan durumunu ve günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının son bölümünde günün birinciliğini iki yarışmacı paylaştı. Jüriden 20 tam puan alan Su ve Betül birinci oldu. Rümeyse 16, Özde 15 puan alırken, Emel ve Ferdanur ise 12 puan aldı. 10 puan alan Birben günü son sırada tamamladı.

Doya Doya Moda Programı 22 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim?

Doya Doya Moda programının 22 nisan puan durumu henüz belli olmadı. Programın rekabet ve eğlence dolu yeni bölümü bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.