Mucize Doktor Dizisi 59. Bölüm Full İzle! 22 Nisan 2021 Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 59. Bölüm izle! Söz konusu araştırmaları yapan kişiler için Mucize Doktor 59. Bölüm tek parça izle makalemizi hazırladık. Makalemizin içeriğinden hem Mucize Doktor 59. Bölüme ulaşabilir, hem Mucize Doktor 59. Bölüm fragmanına göz atabilirsiniz. İşte ekranların en sevilen dizisi Mucize Doktor 59. Bölüm ve tüm detayları…

Mucize Doktor 59. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Mucize Doktor dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Uysal’ın yer aldığı yapımda savant sendromu olan Ali’nin doktor olma mücadelesi anlatılıyor. Yapım her hafta perşembe akşamı saat 20.00’da FOX TV’de ekrana geliyor.

Mucize Doktor Dizisi 58. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor geçen hafta 58. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Ali ve Muhsin arasındaki savaş daha zorlu bir hal almaya başlar. Ferman mesleğe geri dönüş hazırlığı yaparken, Doruk ise geçmişin girdabına çekilir. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ali, Muhsin’e karşı ayakta kalmak konusunda kararlıdır. Ona boyun eğmek istemez. Ferman ve Nazlı onun yanında olsa da diğer insanlardan beklediği desteği bulamaz. Bu sırada Doruk eski birliğinden bir arkadaşı ile karşılaşır. Bu karşılaşma onu hiç beklemediği düşüncelerin içine sokar. Yaşadıklarını düşünerek geçmişin girdabına saplanmaya başlar. Ferman ise her şeye rağmen yeniden ameliyatlarına dönmek ister ve hazırlıklara girişir. İddialı bir operasyon ile eski hayatına geri dönmek ister. Ali ve Muhsin arasındaki çatışma yükselirken, Muhsin büyük bir hamle yapar. Bu hamle herkesin kendi şeytanı ile yüzleşmesine neden olur. Bu yüzleşmelerde Ali’nin istediğini bulup bulamayacağı ise belli değildir.

Mucize Doktor Dizisi 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Muhsin’in cerrahi bölüm başkanı olması Ferman’ı büyük bir hayal kırıklığına uğratırken, Ali ise Nazlı’ya evlenme teklifi ettiği görüldü. Macera dolu yeni bölümü merakla beklenen yapım bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.