Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 22 Nisan 2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm izle, makalemizle birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 4. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni yapımlarından Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana sevilen dizide Kıbrıs harekatı anlatılıyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dizinin kadrosunda Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan yer alıyor. Yapım perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Kemal büyük bir acı içinde mücadeleye devam etmeye çalışırken, Ankaralı ise intihar anlamına gelen bir operasyon için hazırlanmaya başlar. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kemal kızının ve karısının ölüm haberinin ardından büyük bir yıkım yaşar. Artık hayattan kendisi için hiçbir şey istemez. Ancak durumu ağırlaşan babasını ve her geçen gün eksilen kafileyi Ankaralının kurduğu çadır kentine götürmek için ayakta kalması gerekmektedir. Kemal kafileyi kontrol noktasından geçirebilmek için kendisini feda etmeye karar verir. Ancak durumu fark eden biri vardır. Bu sırada Ankaralı Lefkoşa’da biriken yaralılar ve Binbaşı Nihat’ın ailesinin naaşlarını Türkiye’ye göndermek için harekete geçer. Adadaki İngiliz yüksek komiserliğini tek başına basmaya ve son kozunu kullanmaya karar verir. İnci ve kızı ise kaldıkları esirhaneden ilk kez dışarı çıkarlar. Ankaralının nişanlısı Ayşe, sevdiği adam için büyük bir çılgınlık yapmak üzeredir.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında çatışma sahneleri dikkat çekti. Türklerin mücadeleye devam ettiğinin görüldüğü yeni bölüm fragmanında Ayşe’nin Kıbrıs’a gitme kararı ise şaşkınlık yarattı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.