Müge Anlı Tamamı Tek Parça 23 Nisan 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 23 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen konular, Türkiye’nin gündemini belirliyor. İlk sezonundan bu yana merakla takip edilen programda şüpheli cinayet ve kayıp olayları, dolandırıcılık olayları ekrana geliyor. Çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündem ve gelişmeler ile ekrana geldi. Dolandırıcılık olaylarının konuşulduğu programda akıl almaz gelişmeler ekrana geldi. Dolandırıcı yakınlarının da programa konuk olduğu son bölüm yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılığı gündem olmaya devam etti. Aynı köyde yaşayan birçok genci dolandırdığı iddia edilen sahte gelinin üvey anneannesi tarafından çalıştırıldığı iddia edildi. Üvey anneanne Özdem Kum, hakkındaki iddiaları kabul etmezken eşi canlı yayına konuk olarak katıldı. Özdem Kum’un sahte gelin dolandırıcılığını nasıl yaptığı, ne kadar para çalındığı gibi ayrıntıların tamamı son bölümde konuşuldu. Programda ekrana gelen diğer dolandırıcılık olayı ise genç sevgilisini milyonlarca lira dolandıran kadın oldu. Sosyal medyadan tanıştığı genç sevgilisine milyonlarca lira kaptırdığını açıklayan isim, yaşadıklarını ve paraları nasıl verdiğini anlattı. Sevgilisinin dolandırıcılığın yanı sıra kendisine şantaj yaptığını ve tehdit edildiğini de açıklayan konuğun çarpıcı hikayesi izleyenleri şaşırttı. Müge Anlı ve ekini sevgilisi tarafından dolandırılan kadının iddialarını araştırıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda bugün dolandırıcılık konuları ekrana gelmeye devam edecek. Sahte gelin dolandırıcılığı ile ilgili yeni gelişmelerin paylaşılacağı bölümde farklı gündemler de ekrana gelecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.