Acemi Anneler 135. Bölüm Tek Parça İzle! 23 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 135. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 135. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 135. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 135. Bölüm…

Acemi Anneler 135. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yakın arkadaş olan 4 kadının aile hayatları ve dayanışmaları anlatılıyor. Dizi hafta içi hergün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Acemi Anneler Dizisi 134. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün 134. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Cenk, Jasmin’in yalanlarını ortaya dökmek için plan yaparken, Hayat ise başka işlerin peşine düşer. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Acemi Anneler dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nil evde geçirdiği küçük kaza ile Ümit’e zarar verdiğini düşünür. Kemal’in de endişelenmesi ile soluğu hastanede alırlar. Sultan ve Tijen de onlarla beraber gider. Bu sırada Cenk Jasmin’in mektupları Leyla’ya yazdırdığını öğrenir. Jasmin ile ilgili planını devreye sokarken de beklenmedik birinden yardım alır. Cenk bu işte Hayat’ın da ona yardım etmesini ister. Ancak Hayat’ın başka planları vardır. Cenk Leyla’yı buluşmaya ikna ederken, Aysun ise yaşananlardan Murat’ın haberi olmadığını anlar. Murat’ı uyarması için Jasmin’e haber verir. Aysun bu plan ile Murat ve Beyza’nın arasını açmak ve Ecrin’i geri almak ister. Melahat’in ise Rıza ile ilgili şüpheleri artmaya başlar. Bu durumda Dürdane arada kalır. Kemal ise Ramazan gösterisi yüzünden arası açık olan Tarık ve Orhan’ı barıştırmanın yollarını aramaya başlar.

Acemi Anneler Dizisi 135. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin 135. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Hayat ve Leyla arasında yüzleşme yaşanırken, Cenk ise Jasmin’e yaşananların hesabını sorar. Bu sırada Orhan Ramazan eğlencesi yüzünden İhsan’la da arasını bozar. Dizi yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.