Menajerimi Ara 35. Bölüm Full İzle Star TV! 25 Nisan 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 35. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara dizisi heyecan ve macera dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Menajerimi Ara Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 34. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Dicle Serkan ile ilgili gerçeği Feris’e söyleyip söylememe konusunda kararsız kalırken, Kıraç ise Ceyda’nın oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışır. Yapım son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde Melisa’nın boşanmaktan vazgeçtiğini bilmeyen Feris, çok mutludur. Evlilik hayalleri kurmaya başlar. Gerçeği öğrenen Dicle Feris’e anlatıp anlatmama konusunda kararsız kalırken, Serkan ise bu işi Feris’i kırmadan çözmenin yolllarını arar. Bu sırada Barış’ın yurt dışında çekilecek filmi ile ilgili yeni bir gelişme yaşanır. Kıraç bir yandan Ceyda’nın oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışırken diğer yandan ise oyuncunun set krizlerini çözmeye çalışır. Çınar ise İspanya’dan reklam filmi için gelen oyucusu Jose ile uğraşmaktadır. İstanbul’a geldiği gibi ortalığı karıştırmaya başlayan Jose, bir anda ortadan kaybolur. Tüm ajans onu bulmak için harekete geçer. Ayla’nın Dicle ile ilgili sürpriz hamlesi herkesi şaşırtır. Feris’ten vazgeçmeye niyeti olmayan Serkan Melisa ile anlaşma yapmaya çalışır. Bu sırada Ceyda’nın sözleri ile bir şeyler döndüğünden şüphelenen Feris, Melisa ile beklenmedik bir yüzleşme yaşar. Serkan’ın yalanını öğrenen Feris’in şimdi ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Menajerimi Ara Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında Dicle’nin değişimi izleyenlerim dikkatini çekerken, Barış’ım eski sevgilisi ise ortalığı karıştırır. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.