Zuhal Topal'la Sofrada 591. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 26 Nisan 2021 haftanın birincisi kim oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 591. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 591. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun süredir FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve ekranların en çok takip edilen programlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümü ile bugün izleyiciler ile buluşacak. Yeni haftada yeni yarışmacıların katılacağı programın yeni bölümü de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ekranların sevilen yemek yarışmasının yeni bölümlerinde yine kıyasıya mücadele ve lezzetli tarifler ekranlara taşınmış olacak. Yayınlanmış olduğu ilk bölümden itibaren büyük bir merakla takip edilen programda izleyiciler yeni bölümde de en lezzetli yemeğin hangisi olduğunu öğrenmeyi bekleyecekler. İddialı yarışmacılar ile mutfak hünerlerinin sergilenmesine yönelik yapılan yarışmada saat 16.00’da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Eğlenceli ve renkli siması ile yarışmaya ayrı bir hava katmakta olan Zuhal Topal’ın sunmakta olduğu yarışmanın bugünkü bölümü için yeni yarışmacılar programa katılacaklar. Her hafta yenilenmekte olan yarışmacı konsepti ile izleyicilere keyif dolu anlar yaşatan yarışmada yeni katılım yapacak gelinlerin kimler olacağı merak ediliyor. Hazırlayacakları yemekler ile birlikte en yüksek puana ulaşmayı amaçlayan gelinlere ise kaynanalar ve Zuhal Topal tarafından puan veriliyor. Kaynanalar bir taraftan kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışırken, rekabet dolu anlar ekranlara geliyor. Haftanın sonunda yapılan son oylamada ise en yüksek puana ulaşan gelin büyük ödül olan 15 bin lirayı alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 23 Nisanda Neler Oldu, Büyük Ödülü Kim Aldı?

Fenomenler özel yayınında geçen hafta kıyasıya mücadele edilmişti. Zuhal Topal’ın birinciyi seçmede etkili olduğu yarışmanın geçen hafta yayınlanan son bölümünde büyük ödülün sahibi belli oldu. Sunucu Zuhal Topal tarafından haftanın puanları tek tek açıklandı ve final anı öncesinde de haftanın konsept yemeği için kaynanalar da en iyi yemeği yapan gelin ile ilgili görüşlerini söylediler. Yapılan oylama sonucunda haftanın sonuncusu Canan Hanım oldu. Büyük ödül ise hafta birincisi olan Özge Hanım’a gitti.

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Nisan Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Merakla beklenen yarışmanın bu haftaki konukları ise yarışma başladıktan sonra belli olacak. Günün birincisi de yine oylama sonucunda açıklanacak. Kıyasıya mücadelenin süreceği yarışma saat 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.