Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Nisan 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 27 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 27 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 27 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 27 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok sevilen programlarından olan Esra Erol’da programı yine çok konuşulacak gündem konuları ile izleyiciler ile buluşacak. ATV ekranlarında uzun yıllardır izleyici ile buluşan programda toplumun acılı ve gizli kalan taraflarının açığa çıkarılması amaçlanıyor. Şaşırtıcı, ilgi çekici, merak uyandıran konuların ekrana taşındığı programın yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Dolandırılma, kaybolma, dağılan ailelerin dramlarının ekrana getirildiği programda Esra Erol ve ekibi bu sorunların giderilmesine yönelik çaba gösteriyorlar. Titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında saklı kalan meselelerinin gün yüzüne çıkarılmasının amaçlandığı programda her bölüm ilgiyle takip ediliyor. İzleyiciler ve stüdyodakiler yaşanan gelişmeler üzerine şaşkınlık yaşarken aynı zamanda sorunlar da çözüme kavuşmuş oluyorlar.

Esra Erol Programı 26 Nisan’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İlgiliyle takip edilen Esra Erol’da programının son bölümünde yine çok konuşulacak gündem konuları ekrana taşındı. Dün yayınlanan ve ilgiyle izlenen programda izleyiciler şaşkınlık dolu anlar yaşadılar. Meral ile Yalçın’ın yüzleşme dolu anları ilgiyle takip edildi. Meral, Yalçın’a karşı çok sert sözler söylerken, Yalçın ise bu ifadeler karşısında yanıt veremedi ve susmak istedi. Diğer bir önemli gelişme ise adliye önünde olay çıkaran Ayşe’nin davranışları herkesi şaşırttı. Boşanmak için gittikleri adliyede olay çıkaran Ayşe hem izleyicileri hem de stüdyodakilerin şaşırmasına neden oldu. Aldatma konusunda uzun zamandır çözüm bekleyen Hatice, Ayhan ve Havva üçlüsüne yönelik ise yeni gelişmeler oldu ve Havva ithamlarda bulundu. Ağır sözler söyleyen Havva’nın sözlerine ise Ayhan ve Hatice çiftinden ise hiç yanıt gelmedi. Çocuğuna işkence yapan Dursun isimli kadın daha sonra da başka birisine kaçmıştı. Acılı babanın feryadı ise herkesin üzülmesine neden oldu, stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. 72 yaşında olan Yaşar’ın ise akıl almaz isteği stüdyodakilerin çok büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

Esra Erol Programı 26 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenen Esra Erol’da programının yeni bölümü bugün saat 16.00’da ATV ekranlarında olacak. Dünden kalan pek çok konunun tekrar ele alınacağı yeni bölümde aynı zamanda yine şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak ve izleyiciler ilgiyle yeni bölümü takip edecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.